SEHED Bygg

Jobba hos oss

Jobba hos oss i SEHED Bygg Hälsingland, SEHED Bygg Gävleborg eller i moderbolaget SEHED Bygg AB.

Grunden i verksamheten är några byggföretag inom sina respektive specialistområden. 

SEHED Bygg har sitt ursprung i Hed Fasad som var ett av Sveriges äldsta murningsföretag och var med och byggde tidigare huvudkontor för bland annat Skanska, NCC och JM samt renoverade Stockholms Byggmästarförening och kulturbyggnader som Uppsala Slott.

I koncernen med moderbolaget SEHED Byggmästargruppen ingår nu ett antal välrenommerade byggbolag som påbörjade sin verksamhet från 1930-talet och framåt. I koncernen ingår även en plåtslagerirörelse där den äldsta delen grundades redan 1880 och den utgör därmed sveriges äldsta plåtslageri och ett av de äldre företagen i riket.

MEJ Bygg i Gävle bildades i slutet av 1980-talet och Byggtec Gävleborg 2006 och utgör tillsammans en av Gävleborgs och Hälsinglands största arbetsgivare inom Byggsektorn.

I Norrköping/Nyköping är vi etablerade sedan börja av 2000-talet och vi expanderar successivt i Södermanland och Östergötland.

  • Är du intresserad nu eller senare så skicka gärna en spontanansökan till vårt kontor i Gävle, Norrköping eller till info@sehedbygg.se

Kännetecknande för alla företagen i koncernen är stort hantverkskunnande och yrkesskicklighet. En erfaren kår av yrkesarbetare och tjänstemän med gedigen kompetens borgar för hög kvalitet och erbjuder en heltäckande service inom respektive företags verksamhetsområde. 

Vi ser fram emot din ansökan

Maila oss ditt personliga brev samt CV så återkopplar vi med svar inom kort

info@sehedbygg.se

Skärmavbild 2020-06-21 kl. 15.07.10