SEHED Bygg

Nyproduktion

Nyproduktion

I Gästrikland och Hälsingland har vi stor kapacitet för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor.

Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt och kommunikativt arbetssätt.

Rot – Ombyggnad, lokalanpassning, stambyte och Byggservice

Med stor erfarenhet, yrkeskunniga hantverkare och stort engagemang levererar vi en bra produkt och ger trygghet genom hela byggprocessen.

Nya Operationshuset Gävle
Nya Operationshuset Gävle
Tallmons Äldreboende Skutskär
Tallmons Äldreboende Skutskär
Siggeboda Punkthus Skutskär
Siggeboda Punkthus Skutskär

Vårt erbjudande

Vi eftersträvar alltid att med våra engagerade och kompetenta medarbetare uppnå effektiva processer och god kostnadsmedvetenhet i vår produktion. Vårt mål är att genomföra projekten på bästa tänkbara sätt och vi skapar team som kompletterar varandra och arbetar flexibelt för att genomförandet ska bli så effektivt och bra som möjligt för våra kunder och för kommande brukare av fastigheterna.

Vi arbetar utifrån ett långsiktigt perspektiv och har skapat ett bra affärs- och produktionsstöd genom att integrera ett antal olika stödsystem, där dessa tillsammans utgör en väl fungerande process med mälet att ligga steget före och att vi skall överträffa kunden och de boendes behov..

SEHED Bygg är tillsammans med vårt systerbolag Byggmästargruppen i Stockholm ledande på stambyte och renovering med kvarboende.

Har ni frågor till oss? Gå vidare till vår kontaktsida